2019 – atitipeno it avelė, išžengė it liūtas

2019 – atitipeno it avelė, išžengė it liūtas

Sakoma, kad JAV vidurio vakaruose pavasaris įžengia it liūtas ir išstipsena it avelė. Adeo Web JAV komanda 2019-uosius apibūdintų atvirkščiai.

Metai prasidėjo tyliu avelės bliovimu ir baigėsi nuožmiu liūto riaumojimu. O kol Kauno ofisas švenčia stulbinantį augimą Europoje ir Azijoje, mūsų komanda kitoje Atlanto pusėje taip pat turi ką atšvęsti. Mes ne tik galėjome daryti tai, ką mėgstame labiausiai, bet ir mūsų pajamos išaugo „kukliais“ 600% per 2018-uosius. O 2020-ųjų pirmajam ketvirčiui suplanavome tiek darbų, kad trigubinsime savo 2019-ųjų pirmojo ketvirčio pajamas. Jeigu prieš metus sudarėme vos pusę procento įmonės pajamų, šiandien mes prisidedame penkiskart daugiau. Gan įspūdinga, ar ne? Taigi, kaip mums tai pavyko?

Visų pirma, reikėjo daug skambučių – šaltų, šiltų ir net labai karštų. Tai ne tik mums suteikė gerų perspektyvų, bet ir pavyko sukurti tiekimo liniją kitiems metams. Įžengėme į 2019-uosius su beveik visiškai tuščiomis rankomis; dabar mūsų tiekimo linija stipri ir auganti, o mes dirbame prie kelių projektų. Antra, dalyvavome daugiau parodų, sutikome daugiau sprendimų priėmėjų bei išplėtėme savo matomumą rinkoje. Žmonės jau atpažįsta mus kaip „Adeo Web“, o ne „Pala, priminkit, kas jūs?“ Trečia, mes pradėjome partnerystes su dviem didžiausiomis ir geriausiai įvertintomis Magento parduotuvėmis pasaulyje bei viena didžiausių skaitmeninės plėtros agentūrų Šiaurės Amerikoje. Galų gale, JAV Pardavimų ir Plėtros komandos įdėjo visas pastangas, kad suteiktų geriausią Magento migracijos patirtį rinkoje. Taigi, mes jau gauname užklausų iš įmonių visose valstijose, nes jiems kažkas apie mus pasakojo.  

Visa tai nebūtų įmanoma be sunkaus mūsų kolegų Kaune darbo. JAV projektų komandai priklausantys programuotojai yra visada pasiruošę atiduoti 101% savęs, kad mūsų klientų poreikiai būtų vykdomi operatyviai. O ilgesnių darbo valandų Europe dėka, laiko zonos nebėra tokia didelė problema kaip anksčiau. Visa tai susideda į mūsų viltis dar didesniems 2020-iesiems. Kaip vieni iš nedaugelio patyrusių PWA vystytojų JAV, mes norime pasiūlyti progresyvios interneto programėlės technologiją visose mūsų ateities Magento migracijose ir naujiems verslo kontaktams, kurie nori pasinaudoti šia nuostabia naujove. Mes tikimės, kad PWA frontend mūsų klientams suteiks žymiai aukštesnes konversijas, kaip rodo analizės. O mes toliau dirbsime teisingai ir skaidriai, patikėdami savo projektus tik vidiniams Adeo Web profesionalams, o ne ieškodami darbuotojų nežinomuose kraštuose.  

Adeo Web turi viską – beveik viską. Mums trūksta tik jūsų, bet tai galime pakeisti. Tiesiog susisiekite su manimi ir aš parodysiu jums, kodėl Adeo Web yra atsakymas į visus jūsų Magento, UX/UI, SEO ir integracijos klausimus. Su jūsų pagalba, 2020-ieji gali būti didžiausi metai mums visiems.

Ron Lilek
Pardavimų vadovas – Šiaurės Amerika
[email protected]

Daugiau šia tema